Vastgoedspecialist GogoEstates MENU

FINANCIËLE REDENEN OM EEN HUIS KOPEN aan de Costa Blanca in 2016


2016/04/06Nu zou een goed moment om een huis in de Spaanse Costa Blanca te kopen. Of het nu voor een vakantie met goede verhuur rendement voor de rest van het jaar, of je daar permanent te verplaatsen, Spaans onroerend goedprijzen maken vastgoed kopen betaalbaar.
Costa Blanca ligt dicht bij de internationale luchthavens waardoor het slechts 2 ½ uur uit vele Europese bestemmingen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om Spanje het hele jaar door uit alle hoeken van de Europese Unie te komen met grote vliegticket specials.
Fabulous lifestyle keuzes en eten, prachtige kustlijnen en landschap, en vriendelijke mensen maken de Costa Blanca een van de beste bestemming voor de financieel savvy om te investeren in een ongelooflijke eigenschappen. Betaalbaar, aantrekkelijk financieel, het kopen van Spaans vastgoed zinvol en hier zijn enkele redenen waarom.
keuzes PropertyVanaf de kust en klif villa's tot appartementen aan zee en historische Huizen, Costa Blanca biedt een thuis aan iedereen smaak en stijl, en lifestyle wensen. Moderne twee slaapkamers villa's met een gemeenschappelijk zwembad beginnen bij € 90.000 en prachtige woningen zijn ruim € 300.000. Er is geen twijfel over uw Spaanse makelaar kunt u vindt dat perfecte huis in de Middellandse Zee.
Kopen, terwijl het een koper marktCosta Blanca onroerend goed markt is booming met veel goed geprijsde woningen op de markt. Meer de hele tijd aan de groeiende vraag van buitenlandse kopers verhuizen naar Spanje om te werken, te spelen en met pensioen te voldoen beschikbaar komen. Dit is een ideale tijd voor de Spaanse verkopers omdat het hen in staat stelt om hun huidige huizen te verkopen om te upgraden naar iets anders in een kopersmarkt.
Koop een vastgoedbeleggingTerwijl de woning zijn prijzen laag en concurrerend, dit is een ideale tijd om een vastgoedbelegging op een geweldige prijs te kopen. Appartementen in blokken met de beste voorzieningen, waaronder een gemeenschappelijk zwembad kan beginnen al vanaf € 50.000. Costa Blanca is een toeristisch paradijs met een groeiende grote vraag naar geweldige korte termijn verhuur, die een goed rendement op uw investering zal opleveren.
Lage kosten van levensonderhoudSpanje staat bekend om zijn lage kosten van levensonderhoud en de verbazingwekkende keuzes van super vers voedsel. kosten van de Raad zijn al vanaf € 140 per jaar voor een middelgrote vrijstaande villa, is dit een laag bedrag in vergelijking met de Raad kosten in andere landen. Het kopen van eten is een bonus in Spanje, met goedkope verse producten gemakkelijk verkrijgbaar bij de kosten lager zijn dan andere delen van Europa. En als je een koffie kenner, kost € 1,00 voor een kopje heerlijke vers gemalen koffie.
Betaalbare heerlijk dinerenCosta Blanca is vol met restaurants en cafés met culinaire hoogstandjes, zoveel eten elke dag. Prijzen gemiddeld € 8,00 inclusief een glas bier, wijn of frisdrank voor lunch en diner kosten niet veel meer. De verscheidenheid aan internationale gerechten aangeboden in het gebied maken Spanje een gastronomisch genot.

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen!

Privacy
×

Gogoestates Inmobiliaria Costa Cálida C/ Rey Carlos III nº 28 Bajo
Playa de Poniente
30880 Aguilas
Murcia-
: +34 968414459 / 968 414890
Fax: +34 968 44 85 84
Gogoestates inmobiliarias Costa blanca Calle del Mar, 33 Local 12 Bajo, Edificio El Faro
03189 Cabo Roig - Orihuela Costa
Alicante-
: +34 615 28 21 51 Gsm
: 966 84 56 70-966 84 56 71
© 2018 Vastgoedspecialist GogoEstates Juridische disclaimer Privacy Site Map Verkochte woningen
Facebook LinkedIn Twitter Google+ TOP
SERVER['REDIRECT_STATUS'] = 404; $numpag = 11; include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/modules/pages/pages.php'); $smarty->display('modules/404/view/index.tpl'); } ?>